Anbefalinger

"Jeg tror Jakob har noget i sine hænder der er sjældent. Jeg har fået Body SDS behandlinger før men endnu ikke oplevet samme forståelse for hvad der rør sig i min krop som hos Jakob."


Skuespiller

Jesper Lohmann


"Jeg kan særlig godt lide at man hos Jakob ikke er et passivt offer for behandlingen men en aktiv medspiller i sin egen heling og afspænding"


Forfatter

Stine Askov

"Jeg har i længere tid haft problemer med ryggen, som hverken læger eller fysioterapeuter har kunnet finde svaret på. Jakob rammede sikkert problemet ind, løste det og jeg kan nu smertefrit spille tennis og gå igen. Tak for nænsom og professionel behandling."


Filminstruktør

Jonas Elmer

"Jakob har reddet mit liv!!
-eller i hvert fald min krop!
Jeg kom til Jakob med en låst og overspændt ryg og ben efter at have kompenseret i kroppen for en forstuvet fod gennem to uger. Det var som om, mine rygmuskler havde sat sig fast, nærmest krampagtigt, og jeg havde smerter og meget lidt bevægelighed i kroppen, særligt i ryggen.
Tidligere har jeg prøvet Body-SDS med henblik på det mere følelsesmæssige end på konkret fysisk smerte, så jeg var spændt på, om det kunne hjælpe mig.
Under behandlingen fandt Jakob instinktivt frem til de punkter i min krop, der havde været særligt belastede og spændte - og arbejdede tydeligt med udgangspunkt i hele kroppen og dens behov og ‘svagheder’.
Allerede efter behandlingen kunne jeg mærke en forskel - og var i stand til at cykle hele vejen hjem og følte mig mere bevægelig.
Et par timer efter behandlingen begyndte spændingerne i ryggen at give slip, og hen under aftenen var jeg helt spændings- og smertefri i kroppen (men selvfølgelig træt).
I dag, dagen efter, er min krop ‘back to normal’, og det er en kæmpe lettelse!
Jakobs behandling og fremgangsmåde er meget behagelig, respektfuld og naturlig i en afslappet og roskabende atmosfære.
De varmeste anbefalinger til Jakob!"


Pædagog & Rejseleder

StineMarie Harboesgaard Ellegaard


"Jeg har haft en overbela­stning i min højre arm i ca 25 år og hav­de problemer med at skrive med hånden eller feks at strikke ud­en at få ondt. Jeg har nu ikke har ondt i armen læn­gere og kan både skr­ive og strikke uden problemer. Tak for hjælpen."


Annie Kjær Hansen

"Body SDS er en særlig oplevelse.

 Med en pulserende teknik, føltes det nærmest som om, Jakob provokerede kroppen, der kun lod som om, den slappede af. Og det gav pote, for det virkede som om jeg så var i stand til at synke dybere ned i min vejrtrækning. Jakob var utrolig god til at dirigere mig til at trække vejret dybt ned i maven. Han mærkede, når jeg havde svært ved det og var tålmodig. Dette fokus på vejrtrækningens rytme virker logisk på mig, når man samtidig arbejder med at finde de punkter i kroppen, der har brug for behandling.

Jakob er en rolig, mild og tryghedsskabende behandler, der virker nysgerrig på sine kunder, og hvordan han kan hjælpe.

Jeg kan varmt anbefale Jakob Agermoses Body SDS klinik."


Forfatter

Ida Marie Hede

"Som hybermobil led jeg i starten af min graviditet af meget slemme bækkensmerter efter et forkert vrid. Jeg spændte op, og det blev bare værre og værre. Jeg havde bestemt mine forbehold overfor, at noget kunne hjælpe og forventede problemer graviditeten ud, men efter en enkelt behandling hos Körper Körper fik Jakob skånsomt løsnet min krop så meget op, at smerterne fuldstændig forsvandt. Jeg kunne igen sove, sidde og stå normalt og ydermere påbegynde skånsom træning for at genoptræne mine muskler omkring bækkenet. Det var helt uvurderligt.


Mette Pedersen

"Fantastisk god behandling. Vi har specifikt valgt Body-SDS behandling i vores firma, da mange af vores medarbejdere døjer med småskavanker, som Body-SDS er bedre til at behandle end "almindelig" massage. Vi har kun oplevet rigtig god feedback, gladere og mere energiske medarbejdere efter behandlingerne. Så det vil jeg varmt anbefale andre firmaer."


Produktionsselskabet

Produced by

"Min største anbefaling. Et vigtigt skridt i min forberedelse og bare vidunderligt i det hele taget at blive taget hånd om på en vidende og professionel måde. Tak!"


Skuespiller 

Anders Glud Jensen