Körper | Körper

Körper | Körper tilbyder Body SDS behandling på Pistolstræde 6 i en charmerende gammel bygning fra 1734. Pistolstræde er en af de få tilbageværende gyder i indre København og har sit navn efter den form, som dannes af strædet og det bagvedliggende torv.


Jeg hedder Jakob Agermose Pedersen og har opstartet klinikken Körper | Körper, i forbindelse med min uddannelse til Body SDS behandler.

Jeg er tidligere uddannet skuespiller og cand. pæd. psyk. Jeg er 45 år, gift med en tysk danserinde og bor på Østerbro.


Jeg stødte første gang på Body SDS i forbindelse med min uddannelse til skuespiller.
På skuespillerskolen fik jeg af vide at jeg tænkte for meget, og at jeg skulle komme ned i kroppen. Jeg forstod ikke hvad det betød. Men en dag hvor jeg var allermest frustreret over min undervisers ord, opgav jeg det jeg plejede at gøre.


”Hvad gjorde du lige der?”, sagde min underviser efter jeg havde vist en scene for gud ved hvilken gang.

”Det ved jeg ikke”. Og jeg var virkelig fuldstændig blank. ”Præcis, og det kan ses”, sagde han og smilede.


Det gik op for mig at des mindre jeg tænkte over det jeg gjorde, des mere interessant blev det at se på, og des sjovere blev det også for mig.


Body SDS blev min vej tilbage til kroppen.

Tilbage, fordi jeg havde været der, den gang jeg var ung og med lethed kørte op ad skaterampen for at lave en ollie kick flip uden tanker om, hvordan jeg skulle lande for ikke at komme til skade.
Siden hen har jeg bl.a. brugt Body SDS i forbindelse med premiere nerver, sceneskræk og stress, men også som forberedelser til perioder hvor jeg vidste, at jeg skulle yde meget. 


Nu er det min tur til at give dette fantastiske system videre i min klinik i indre København.